fbpx

Οι καλύτεροι προορισμοί για να πας τον Σεπτέμβριο

Το φθινόπωρο για μερικές χώρες είναι η καλύτερη εποχή για να δεχθούν επισκέπτες. Ποιοι είναι οι καλύτεροι προορισμοί για να πας τον Σεπτέμβριο; Αν είσαι έτοιμος να ξεσκονίσεις το διαβατήριό σου, τώρα είναι η ώρα να αρχίσεις να σχεδιάζεις. Κατά τους φθινοπωρινούς μήνες έχεις τη δυνατότητα να εξερευνήσεις νέους προορισμούς σε ήπια ατμόσφαιρα και πιο δροσερό καιρό, ό,τι πρέπει για βόλτες και εξωτερικές δραστηριότητες.

Τσέκαρε ποιοι είναι οι καλύτεροι προορισμοί για να πας τον Σεπτέμβριο

Βενετία

Μία από τις ομορφότερές πόλεις του κόσμου, η Βενετία, είναι στην πρώτη θέση της λίστας μας για τον Σεπτέμβριο. Πήγαινε στις αρχές Σεπτεμβρίου για το παγκοσμίου φήμης Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας ή παρακολούθησε το Regata Storica, τον μεγαλύτερο αγώνα γόνδολας στη Βενετία.

Venice GreekNomads

Μόναχο

Ποιος δεν έχει ονειρευτεί να πάει στο Oktoberfest; Κάθε χρόνο, αυτό το φεστιβάλ το αναλαμβάνει το Μόναχο της Γερμανίας για 16 ημέρες. Από τα τέλη Σεπτεμβρίου έως τις αρχές Οκτωβρίου, περισσότεροι από έξι εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον πλανήτη έρχονται για να φάνε, να πιούν και να περάσουν καλά απολαμβάνοντας τις μπύρες τους. Εμείς σου προτείνουμε να είσαι ένας από αυτούς!

Munich GreekNomads

Μύκονος

Αντικειμενικά το καλοκαίρι στην Ελλάδα κρατάει μέχρι τέλος Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη. Θα βρεις σίγουρα καλύτερες τιμές, λιγότερο κόσμο και θα απολαύσεις ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας.

Mykonos GreekNomads

Σόφια

Οι τιμές των ξενοδοχείων και των αεροπορικών για Σόφια είναι αρκετά χαμηλές τον Σεπτέμβριο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να εξερευνήσεις την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας χωρίς να ανησυχείς για το πόσα θα χαλάσεις! Είναι μια ευρωπαϊκή πόλη που  παρουσιάζεται ως μοντέρνα, με γκαλερί τέχνης και διάφορες εναλλακτικές αγορές. Είναι μια ανερχόμενη όσον αφορά τον τουρισμό πόλη οπότε θα βρεις και λιγότερο κόσμο!

Sofia GreekNomads

Βαρσοβία

Για το τέλος αφήσαμε την πρωτεύουσα της Πολωνίας. Εμείς την αγαπήσαμε και σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα να την επισκεφθείς. Μία ζωντανή πόλη με υπέροχους χρωματισμούς, φιλόξενους ανθρώπους και οικονομικούς τρόπους να διασκεδάσεις. Δες περισσότερα στο σχετικό μας άρθρο.

Warsaw GreekNomads

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Looking for Something?