fbpx

Μέρη για να φας στη Νέα Υόρκη | Προτάσεις

Τα καλύτερα μέρη για να φας στη Νέα Υόρκη

Burger Joint119 West 56thStreet (Le Parker Meridien Hotel)

Ένα καλά κρυμμένο φαγάδικο στο κέντρο της πόλης. Για να μπεις στο εσωτερικό του θα πρέπει πρώτα να διαβείς την είσοδο ενός ξενοδοχείου. Πίσω από την κουρτίνα της ρεσεψιόν ξεπροβάλει ένας άλλος κόσμος. Από τη μία η πολυτέλεια του ξενοδοχείου και από την άλλη ένα ανατρεπτικό μαγαζί. Απίστευτος συνδυασμός! Προσφέρει εξαιρετικά burgersσε δελεαστικές τιμές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συναντήσεις ουρά από κόσμο αλλά μην το φοβηθείς γρήγορα θα  απολαύσεις το φαγητό σου. Οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με το είδος του burgerπου θα επιλέξεις! Ξεκινούν από 8.96$ και φτάνουν τα 17$.

FiveGuys– 43 West55thStreet.

Η αλυσίδα μαγαζιών στη Νέα Υόρκη και προσφέρει γνήσιο λαχταριστό burger. Μπορείς να επιλέξεις το αγαπημένο σου burger μέσα από μία μεγάλη ποικιλία χάμπουργκερ και burgers. Αυτό που θα λατρέψεις αν είσαι φίλος των αναψυκτικών είναι ότι σ’ αυτό το μαγαζί μπορείς να κάνεις refill όσες φορές αντέχεις! Θα δώσεις περίπου 15$ για burger, πατάτες και αναψυκτικό. Καθόλου άσχημα! Τι λες;

five guys New York μέρη για να φας στη νεα υορκη

Five Guys

Fette Sau– 354 Metropolitan Ave, Μπρούκλιν, NY 11211-3308

|Απο τα αγαπημένα μας μέρη για να φας στη Νέα Υόρκη|

Ένας απίστευτος χώρος – αποθήκη, ο οποίος σου θυμίζει κάτι από συνεργείο αυτοκινήτων. Σκοτεινός και ταυτόχρονα μοναδικός. Εκεί φάγαμε τις καλύτερες γεύσεις χοιρινού που έχουμε δοκιμάσει μέχρι και σήμερα. Την τιμητική τους είχαν τα porkribs, porkbellyκαι το blackangusbeefbrisket. Αν σου αρέσει η χαλαρή ατμόσφαιρα και δεν έχεις πρόβλημα με το self-servicesαυτό είναι το μέρος σου! Ετοιμάσου για μία αξέχαστη γευστική εμπειρία και δεν υπερβάλουμε. Οι τιμές είναι σχετικά τσιμπημένες μιας και θα χρειαστείς περίπου 30$.

Fette Sau μέρη για να φας στη νεα υορκη

Fette Sau

Katz’s Delicatessen– 205 East Houston Street (corner of Ludlow St) New York City, 10002

Ιδρυμένο το 1888 σου υπόσχεται μία κλασσική αμερικάνικη εμπειρία φαγητού που θα τη μοιραστείς σίγουρα με όποιον σε ρωτήσει που να φάω στη Νέα Υόρκη. Θα γευτείς πεντανόστιμα εδέσματα σε πλούσιες μερίδες. Θυμήσου να παραγγείλεις το παραδοσιακό παστράμι και τα καπνιστά χοιρινά. Οι τιμές είναι αρκετά προσιτές μιας και με 40$ μπορούν να φάνε πολύ καλά δύο άτομα.

Katz's delicatessen μέρη για να φας στη νεα υορκη

Katz’s Delicatessen

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Looking for Something?