fbpx

Ταξιδιωτική Ασφάλιση | 7 λόγοι για να κάνεις πριν το επόμενο ταξίδι

Η ταξιδιωτική ασφάλιση είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να κάνεις για ένα υπερατλαντικό ταξίδι ή γενικότερα για οποιαδήποτε εξόρμηση θέλεις να πραγματοποιήσεις, είτε πρόκειται για ταξίδι μιας βδομάδας ή ενός μήνα. Τώρα θα μου πεις μαζεύω σαν τρελός λεφτά για να πάω ένα ταξίδι θα χαλάσω λεφτά για ταξιδιωτική ασφάλιση; Σε εμένα θα συμβεί; Σίγουρα και εμείς συμφωνούμε με όλα αυτά (και εμείς αυτά σκεφτόμασταν). Δεν σε κατακρίνουμε απλά σε προϊδεάζουμε για να είσαι έτοιμος όταν συμβεί κάτι (μακάρι ποτέ) και μην τρέχεις και λες τα λέγανε τα παιδιά!

Μερικοί άνθρωποι θα ενθουσιαστούν με τα προσωποποιημένα πακέτα που προσφέρονται από τις διάφορες εταιρείες. Εμείς προσωπικά χρησιμοποιούμε την WorldNomads (ε τι GreekNomads θα είμασταν). Σε καλύπτουν για διάφορα πράγματα όπως προσωπικές απώλειες, κλοπές, ζημιές και φυσικά ιατρική κάλυψη. Πάμε να δούμε καλύτερα τους λόγους που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις ταξιδιωτική ασφάλιση.

Ιατρική κάλυψη

Αν νομίζεις ότι η ιατρική κάλυψη που διαθέτεις στη παρούσα φάση θα σε καλύψει για οποιοδήποτε ιατρικό πρόβλημα που αντιμετωπίσεις στο εξωτερικό, δεν στα είπαν καλά. Υπάρχουν εξαιρέσεις στο κανόνα αλλά σε γενικές γραμμές σου τύχει κάτι θα το πληρώσεις πολύ ακριβά!

Ακύρωση κρατήσεων

Αν ταξιδεύεις κάπου και έχεις πάνω από μία πτήση για να προλάβεις, κανένας δεν σου εγγυάται ότι δεν θα χάσεις μία πτήση, μία ανταπόκριση με πλοίο ή τρένο. Με την WorldNomads καλύπτονται οι διάφορες κρατήσεις μέσων που έχεις πραγματοποιήσει και μέσω της γραμμής βοήθειας μπορείς να βρεις διαμονή σε περίπτωση που χάσεις το μέσο που ταξιδεύεις.

Απώλεια Ταξιδιωτικών εγγράφων

Συχνά πυκνά έχουμε ακούσει πολλούς συνταξιδιώτες να έχουν αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο πρόβλημα. Βέβαια σε αυτό το άρθρο μας θα βρείτε συμβουλές για το πως να αποφύγετε τέτοιου είδους προβλήματα. Με την ταξιδιωτική ασφάλιση όμως θα έχεις κάλυψη για έκδοση νέου διαβατηρίου, βίζα και φυσικά βοήθεια για να επιστρέψεις σπίτι σου το συντομότερο δυνατό.

Κλοπές

Φυσικά το να σε κλέβουν οπουδήποτε στο κόσμο δεν είναι και το καλύτερο συναίσθημα, πόσο μάλλον όταν είσαι κάπου διακοπές με τα απολύτως απαραίτητα. Αν ασφαλιστείς λοιπόν θα έχεις ένα απο τα καλύτερα προνόμια του να αντικαταστήσεις οτιδήποτε σου κλάπηκε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σου.

Αν αρρωστήσεις πριν πας;

Δεν μας έχει τύχει ακόμα αλλά πλέον δεν το σκεφτόμαστε. Σε περίπτωση που αρρωστήσεις πριν το ταξίδι σου και δεν μπορείς να ταξιδέψεις απλά θα χάσεις τα λεφτά σου. Πλέον όμως δεν χρειάζεται να το σκέφτεσαι γιατί περιλαμβάνεται στην ταξιδιωτική ασφάλιση σου.

Ατύχημα από διάφορες δραστηριότητες

Αν σχεδιάζεις να κάνεις ένα ταξίδι που περιλαμβάνει περιπετειώδης δραστηριότητες ή σπορ (κατάδυση, σκι κλπ.) τότε η κάλυψη σου απο τέτοιου είδους ατυχήματα είναι σημαντική.

Έχασες τη βαλίτσα σου;

Δυστυχώς είναι το πιο σύνηθες φαινόμενο που μπορεί να παρουσιαστεί σε οποιονδήποτε. Πρέπει να ξαναγοράσεις όλα σου τα πράγματα, να περιμένεις μήπως την βρουν και to be continued… Με την WorldNomads θα αποζημιωθείς για τις αποσκευές σου έτσι ώστε να αντικαταστήσεις τα υπάρχοντα σου.

Δήλωση: Λάβετε υπόψη ότι μερικοί από τους παραπάνω συνδέσμους είναι σύνδεσμοι συνεργατών και χωρίς πρόσθετο κόστος για εσάς, κερδίζουμε μικρή προμήθεια εάν κάνετε μια αγορά. Συνιστούμε την WorldNomads Insuranceγιατί έχουμε χρησιμοποιήσει την ασφάλειά τους και πιστεύουμε ότι είναι η καλύτερη εταιρεία για κάλυψη. Δεν θα συνιστούσαμε ποτέ τίποτα που δεν αγαπάμε προσωπικά. Εάν θέλετε να πάρετε ταξιδιωτική ασφάλιση και θέλετε να υποστηρίξετε την σελίδα μας με κάποιο τρόπο, η χρήση αυτών των συνδέσεων θα σας βοηθήσει να κάνετε ακριβώς αυτό. Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με την ταξιδιωτική ασφάλιση, παρακαλώ στείλτε μας e-mail. Είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να απαντάμε σε ερωτήσεις!

Share:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Looking for Something?