Ποιοι Είμαστε2018-09-22T19:09:04+00:00

Γεια σας!

Είμαστε ο Χρήστος και η Μαριάννα, ή αλλιώς Greeknomads. Ένα ζευγάρι που ζει για να σχεδιάζει τον επόμενο προορισμό του! Από την πρώτη κιόλας μέρα της πιο «στενής» μας γνωριμίας η συζήτηση που μονοπώλησε το ενδιαφέρον ήταν η ανάγκη και η κοινή μας αγάπη για τα ταξίδια! Ξέρετε… τα ταξίδια που σου χαρίζουν μοναδικές εμπειρίες και απεριόριστη ευτυχία στη ζωή σου. Αυτά τα ταξίδια θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας, τις αυθεντικές εμπειρίες και εικόνες που ανακαλύπτουμε σε καθέ μέρος ξεχωριστά. Μέρη με πολιτισμό και κρυμμένους θησαυρούς που περιμένουν να τους ανακαλύψεις. Εξερευνούμε την κάθε γωνιά της γης μας βρίσκοντας τα μέρη εκείνα που θα διάλεγε και ένας ντόπιος για να περάσει τον χρόνο του. Enjoy, as a local που λένε, ακόμη και με περιορισμένο budget! Το μεγαλύτερο στοίχημα για εμάς είναι να σας μεταδώσουμε όλα τα οφέλη που αποκτάς ταξιδεύοντας! Χαρά, Ευτυχία, Αγάπη, Εμπειρίες!
Live your TravelMyth with #GreekNomads!

 

The GreekNomads
old town warsaw poland view

Μαριάννα Γαλάνη

Η Μαριάννα είναι η ανήσυχη της παρέας. Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τρελαίνεται να δουλεύει ή να κάνει συνεχώς κάτι. Αν τη δείτε ακίνητη για πάνω από μισή ώρα, Houston we’ve got a problem! Λατρεύει την οργάνωση και την τάξη και έχει ένα αστείρευτο ταλέντο να τα καταφέρνει με ό,τι καταπιάνεται. Μπορεί να επισκεφτεί ή να ζήσει άνετα σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη γιατί απολαμβάνει να ζει απλά ακόμη και με λίγα! Δώστε της  ήλιο, θάλασσα, καθαρό αέρα και για φαγητό πατατάκια με ρίγανη! Δεν έχω δει άλλον άνθρωπο στη γη να τρώει τόσα πατατάκια. Τέλος, θα είναι η υπεύθυνη επικοινωνίας αλλά και η main φωτογράφος του blog μας, καθώς και σ’ αυτόν τον τομέα είναι ανερχόμενο ταλέντο!

 

Χρήστος Τσοκάντας

Αν θες ο Χρήστος να επικοινωνήσει πραγματικά μαζί σου με τον ίδιο ενθουσιασμό που έχει όταν μιλάει για τα μέρη που έχει επισκεφτεί, δεν έχεις παρά να του πιάσεις κουβεντούλα για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα για το μπάσκετ, μιας και ο ίδιος βρίσκεται στα παρκέ ως αθλητής πάνω από 10 χρόνια. Λατρεύει να περνάει τον ελεύθερο χρόνο του βλέποντας ατελείωτα βιντεάκια στο Youtube, ιδίως με μαγειρική. Όταν έχει όρεξη θα τον τσακώσεις στη κουζίνα να δημιουργεί ό,τι γευστικό πειρασμό του έχει κινήσει την περιέργεια αφού εκτός από πάθος για τα ταξίδια έχει άλλο ένα, το καλό φαγητό! Ανυπόμονος και παρορμητικός σε σημείο που κλείνει τα ταξίδια χωρίς να με ρωτήσει, μάλλον θα τα μαθαίνετε πριν από εμένα!

 
rome greeknomads bio

«Είκοσι χρόνια από τώρα θα είστε πιο απογοητευμένοι από τα πράγματα που δεν κάνατε παρά από αυτά που κάνατε»
– Mark Twain –