fbpx

Βόλτα με σκάφος στη Χαλκιδική, μία αξέχαστη εμπειρία!

Με τόσες ιστορίες που είχαμε ακούσει για τις καταγάλανες παραλίες και τους κρυμμένους κόλπους που έχει το δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής είπαμε να δοκιμάσουμε τη βόλτα με ένα σκάφος, και τελικά αποδείχθηκε το αποκορύφωμα των διακοπών μας!

Ενοικίαση βάρκας από την Dream Swim

Νοικιάσαμε λοιπόν ένα μικρό σκάφος από την Dream Swim με μηχανή 30hp 4stroke (ιδανική για 5-6 άτομα), την οποία και συστήνουμε ανεπιφύλακτα. Σούπερ εξυπηρέτηση και γενικά φοβερή όλη η ομάδα. Με αφετηρία την Βουρβουρού Χαλκιδικής, ξεκινήσαμε για τα γαλάζια νερά και του νησί του Διαπόρου.

dream swim vourvourou

Η Μαριάννα στο Διάπορο με την Dream Swim

Εμπειρία ανεπανάληπτη, τα γαλάζια νερά ήταν πραγματικά γαλάζια και διάφανα. Το μάτι σου δεν χόρταινε απέραντο μπλε και πράσινο! Δεν χάσαμε στιγμή την ευκαιρία, αγκυροβολήσαμε, φορέσαμε αμέσως μάσκες, αναπνευστήρες, βατραχοπέδιλά πήραμε σανίδες και βουτήξαμε σαν μικρά παιδιά μέσα στο νερό. Τουλάχιστον μιάμιση ώρα επαναλαμβάναμε το ίδιο. Κάπως έτσι εξηγείτε και το κάψιμο από τον ήλιο που αποκτήσαμε όλοι μετά!

Βόλτα με σκάφος στη Χαλκιδική και εξερεύνηση κρυμμένων θησαυρών

Με δεινό καπετάνιο τον αγαπημένο φίλο μας, Βαγγέλη, βάλαμε πλώρη από το Blue Lagoon για την Ιτιά, το Λαγονήσι, την Καλογριά και τον όρμο Παναγιάς. Παραλίες που είναι προσβάσιμες και από τη στεριά αλλά και για άλλους μικρούς κολπίσκους που προσεγγίζεις μόνο από τη θάλασσα. Κάθε στάση μας και ατελείωτο παιχνίδι, γέλια, χαρές, πειράγματα! Παραλίες με πράσινα και γαλάζια νερά και άλλες με σκούρο μπλε. Πραγματικά έβρισκες ό,τι αγαπούσες.

blue lagoon chalkidiki

Blue Lagoon ή αλλιώς Γαλάζια Νερά στη Χαλκιδική

Αξέχαστη εμπειρία. η βόλτα με σκάφος στη Χαλκιδική όχι μόνο για το φυσικό τοπίο και τη χαρά που μας έδωσε παίζοντας όλη μέρα αλλά γιατί όταν έχεις καλή παρέα και φίλους κοντά σου, απογειώνουν κάθε συναίσθημά!

Αποτυπώσαμε στη μνήμη μας κάθε κολπίσκο, κάθε εκκλησάκι που ξεπρόβαλε με μαγεία στους βράχους, κάθε στιγμή μας στην κυριολεξία!

Βόλτα με σκάφος στη Χαλκιδική, μία αξέχαστη εμπειρία! 1

Ατενίζοντας τις ομορφιές της Ελλάδας

Η βόλτα με σκάφος στη Χαλκιδική δεν μας γέμισε μόνο εμπειρίες αλλά και θαλάσσιους θησαυρούς! Κοχύλια και την περίφημη Πίννα, η οποία έφτασε με ασφάλεια ως το Σουφλί!

pinna vourvourou

Η Πίννα μας

boat rental dream swim

Καπετάν Χρήστος στα ανοικτά του Διαπόρου

dream swim boat

Φύγαμε για το επόμενο ταξίδι

Αν αναρωτιέστε ακόμη για το αν αξίζει να ξοδέψετε λίγα παραπάνω χρήματα για μία μέρα μέσα στη θάλασσα πιστεύουμε ότι οι φωτογραφίες σας δίνουν την απάντηση!

Share:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Looking for Something?