fbpx

Διαλέγοντας τη κατάλληλη αποσκευή για το ταξίδι σου

Είτε θέλεις να ταξιδέψεις για λίγες μέρες είτε για μια βδομάδα ή έναν μήνα, η κατάλληλη αποσκευή παίζει σημαντικό ρόλο για την εξέλιξη του ταξιδιού σου. Προσωπικά τα τελευταία χρόνια ταξιδεύω με μια χειραποσκευή και ένα συγκεκριμένο δερμάτινο backpack (δωράκι της Μαριάννας). Παρόλα αυτά οι εμπειρίες που έχω αποκομίσει μου δίνουν τη δυνατότητα να σου προτείνω (κάτω από κάθε παράγραφο θα βρείς ένα link) διάφορες αποσκευές ανάλογα με το ταξίδι και τις ανάγκες σου. Ας δούμε τις αποσκευές που χρησιμοποιούν αρκετοί ταξιδιώτες ανά τον κόσμο.

Travel Backpacks 

Τα travel backpacks είναι λίγο διαφορετικά από τον μέσο όρο των backpack. Έχουν περισσότερο χώρο και τσέπες από ότι ένα τυπικό, αλλά λιγότερες από εκείνα τα backpack που χρησιμοποιούν όλοι οι ταξιδιώτες που χρησιμοποιούν μόνο αυτό για να μεταφέρουν τα πράγματα τους σε ένα ταξίδι. 

http://amzn.to/2EQHszy

Backpacker Backpack 

Τέτοιου τύπου σακίδια ενδείκνυται για τους ταξιδιώτες που θέλουν να έχουν μαζί τους όλα τα προσωπικά τους αντικείμενα. Είναι το τέλειο σακίδιο για να το πάρεις μαζί σου στο κάμπινγκ και σε έναν πιο εναλλακτικό προορισμό.

http://amzn.to/2CJhms9

Χειραποσκευές 

Είναι η ιδανική επιλογή για να επιβιβάζεσαι σε αεροπλάνα χωρίς να σε περιμένει η έκπληξη έξτρα χρέωσης (ανάλογα πάντα με την πολιτική της εταιρείας). Αν επιλέξεις να μείνεις μέσα στην πόλη είναι η κατάλληλη αποσκευή μιας και τα ροδάκια θα σε βολέψουν υπέροχα!

http://amzn.to/2CGCDD2

Μεγάλες αποσκευές

Είναι η αποσκευή που σχεδόν ποτέ δεν λείπει από κάποιο σπίτι. Είναι αρκετά μεγάλη και δίνεται στο check in. Είναι η τέλεια βαλίτσα για μία οικογένεια αφού θα γλιτώσει τις πολλές μικρές αποσκευές. Αν είστε δύο ή τρία άτομα μαζί είναι σούπερ!

http://amzn.to/2GJBmxg

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Looking for Something?