Ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε με τους GreekNomads?

Το greeknomads.com είναι ένα travel blog που προσφέρει τη δυνατότητα στους αναγνώστες του να γνωρίσουν την Ελλάδα και όλο το κόσμο, σε φημισμένα αλλά και σε μέρη τα οποία δεν είναι ευρέως γνωστά. Μέσα από ταξιδιωτικά άρθρα, ταξιδιωτικούς οδηγούς, παρουσιάσεις καταλυμάτων, εστιατορίων ή οποιαδήποτε επιχείρησης είναι συναφής με το blog μας, η ομάδα μας θα σας προσφέρει online υπηρεσίες που μπορούν να βοηθήσουν το brand σας ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Περιηγηθείτε δίπλα στις επιλογές συνεργασίας που προτείνουμε.

 

 

Δημιουργία Περιεχομένου

Χρειάζεται να παρουσιάσετε μια νέα προοπτική του προορισμού ή της μάρκας σας; Ενδιαφέρεστε να μοιραστείτε μια πιο προσωπική πλευρά του προορισμού σας; Ή προσπαθείτε να προσελκύσετε τους ανθρώπους μέσα από το φαγητό, την περιπέτεια και τον πολιτισμό; Ως travel bloggers θα νιώσουμε προσωπικά την εμπειρία που προσφέρετε και θα την μεταδώσουμε στο κοινό μας.

Digital Storytelling

Δημιουργία προσωπικής εμπειρίας από την περιήγηση, τον προορισμό σας ή την προσφορά σας μέσω του blog και κάλυψης της μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης (π.χ. Twitter, Facebook, Instagram και Pinterest)

 

Διαγωνισμοί και Banner Advertising

Μπορούμε να κάνουμε reviews προϊόντων και υπηρεσιών αρκεί να έχουν ταξιδιωτικό χαρακτήρα ή έστω να σχετίζονται με το περιεχόμενο του blog (π.χ. travel packs με είδη ομορφιάς για το γυναικείο κοινό μας) . Επίσης η δημιουργία sponsored posts και stories που θα προωθούν το brand σας, διαφήμιση του brand σας μέσω εικαστικών banner στις σελίδες του GreekNomads. Τέλος λατρεύουμε τους διαγωνισμούς καθώς τους αγαπούν εξίσου και οι αναγνώστες μας. Υπάρχει λοιπόν και η δυνατότητα giveaways είτε με τη μορφή προϊόντων είτε με τη μορφή κουπονιών και υπηρεσιών.

 

Sponsored Trips

Τα ταξίδια είναι η ζωή μας και ακόμα περισσότερο τα sponsored trips, μέσα από τα οποία γνωρίζουμε νέα μέρη και προορισμούς, συναντάμε ντόπιους που αγαπούν τη περιοχή τους και εργάζονται για την ανάδειξή της. Μέσω των press/blog trips θα αναδείξουμε τον προορισμό με live videos και posts στα social media των GreekNomads. Μετά το ταξίδι θα σας προσφέρουμε μια παρουσίαση του προορισμού-καταλύματος-εστιατορίου-δραστηριότητας κ.λ.π υψηλής ποιότητας, παρουσιάζοντας τον μέσα από την δική μας οπτική γωνία αναδεικνύοντας τον στο κοινό μας.

Brand Ambassadors

Αν το προϊόν ή υπηρεσίας σας είναι συναφή με το blog μας σας παρέχουμε τη δυνατότητα σύνδεσης του brand σας με το greeknomads μέσω on-going συνεργασίας με σκοπό την προώθηση και σύνδεση του με τη σελίδα μας.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να σας στείλουμε το  media kit μας, καθώς και συγκεκριμένες προτάσεις για τις ανάγκες του brand σας.