fbpx

Γκντανσκ | Τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης

Σε κάθε χώρα που επισκέπτεσαι η επιλογή του φαγητού είναι βασικό στοιχείο για την ομαλή εξέλιξη του ταξιδιού σου αλλά και για την ευχάριστη έκβασή του. Γι’ αυτό το λόγο φροντίζουμε να σου έχουμε πάντα τα καλύτερα εστιατόρια σύμφωνα πάντα με τα δικά μας γούστα. Πες μας θέλω να φάω καλά στο Γκντανσκ και τα υπόλοιπα άστα πάνω μας. Άλλωστε η πολωνική κουζίνα που σου δίνει αρκετές επιλογές. Τα πάντα είναι δοκιμασμένα!

Τα εστιατόρια της καρδιάς μας

Το γευστικό μας ταξίδι ξεκινά με όρεξη μιας και το φαγητό σε κάθε μας ταξίδι έχει κάτι από ιεροτελεστία. Λατρεύουμε να δοκιμάζουμε ντόπιες σπεσιαλιτέ και να βαθμολογούμε τα πιάτα μας. Έχουμε βέβαια διαφορετικές προτιμήσεις μιας και ο Χρήστος διαλέγει τις πιο πικάντικες συνταγές ενώ η Μαριάννα τις απαλές γεύσεις. Στο τραπέζι μας με λίγα λόγια υπάρχουν τα πάντα από καυτερές πιπεριές μέχρι ελαφριές σούπες.

Pyra bar (ul. Garbary 6/7, 80-827 Gdansk)

Αν είσαι λάτρης της πατάτας και τρελαίνεσαι με κάθε εκδοχή της, τότε το Pyra Bar είναι το μαγαζί που ψάχνεις. Πατάτες με κιμά, πατάτες με τυρί, πατάτες με μανιτάρια, πατάτες με οτιδήποτε σου έρθει στο μυαλό. Το μενού έχει απ’ όλα! Γευστικότατα πιάτα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Τα συγκεκριμένα εστιατόρια είναι κατά το ήμισυ self-services οπότε μην περιμένεις αραχτός να έρθουν να παραγγείλεις. Αποφάσισε τι θέλεις να φας, δώσε την παραγγελία σου και εκείνοι θα την φέρουν στο τραπέζι σου.

εστιατόρια GDANSK pyra bar

εστιατόρια GDANSK pyra bar

Pierogarnia Mandu (ul. Elżbietańska 4/8, 80-894 Gdańsk)

Ένα από πιο χαρακτηριστικά φαγητά της Πολωνίας είναι τα διάσημα Πιερόγκι. Τα τηγανιτά φύλλα ζύμης που είναι γεμιστά με διάφορα υλικά. Πεντανόστιμα κυκλάκια γαρνιρισμένα με μυρωδικά! Οι Πολωνοί αγαπούν το λάχανο και ό,τι έχει να κάνει με λαχανικά οπότε πολύ πιθανόν να τα δείτε να κυριαρχούν στη γέμιση. Οι τιμές είναι προσιτές και χορταίνεις με το πρώτο πιάτο. Το εστιατόριο έχει μοντέρνα, φινετσάτη διακόσμηση και έτσι το περιβάλλον γίνεται πολύ οικείο.

εστιατόρια GDANSK MANDU

εστιατόρια GDANSK MANDU

Correze (ul. Stara Stocznia 2/7, 80-862 Gdańsk)

Πρόκειται για ένα εστιατόριο με μεσογειακή κουζίνα και επιρροές από την Γαλλία. Διαθέτει εξαιρετικό μενού στα ψάρια και το μοσχάρι. Ο σεφ του μαγαζιού πραγματικά ζωγραφίζει πάνω στα πιάτα και τα μετατρέπει σε έργα τέχνης. Θυμήσου να φας το γλυκό Meringue cake. Απλά δεν υπάρχει! Οι τιμές θα λέγαμε ότι είναι τσιμπημένες όχι όμως τόσο ώστε να κάνει το εστιατόριο απλησίαστο. Αξίζει τον κόπο και τη διάθεση να ξοδέψεις λίγα παραπάνω χρήματα για να φας σε τέτοιου είδους εστιατόρια.

εστιατόρια GDANSK correze

εστιατόρια GDANSK correze

εστιατόρια GDANSK correze

Chleb I Wino (ul. Stągiewna 17, 80-750 Gdańsk)

To Chleb I Wino βρίσκεται πολύ κοντά στην παλιά πόλη και συγκεντρώνει καθημερινά εκτός από ντόπιους και πολλούς τουρίστες. Εδώ θα απολαύσεις υπέροχες μακαρονάδες και πίτσα σε μεγάλα μεγέθη! Βέβαια το μενού έχει μεγάλη ποικιλία, εσύ επιλέγεις! Δεν θα χρειαστεί να ξοδέψεις πολλά μιας και οι τιμές είναι αρκετά φιλικές. Εστιατόρια που σου προσφέρουν «δίκαιες» μερίδες σε σχέση με τα χρήματα που διαθέτεις. Είναι αυτό που λέμε! Έχω μείνει με συγκεκριμένα χρήματα πριν χαιρετίσω την πόλη και ψάχνω να βρω τα πιο αξιοπρεπή εστιατόρια.

εστιατόρια GDANSK chleb i wino

Γκντανσκ | Τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης 1

Αυτές είναι οι προτάσεις μας για τα καλύτερα εστιατόρια  στο Γκντανσκ της Πολωνίας!

Εδώ θα βρεις που να φας στη Βαρσοβία την πρωτεύουσα της χώρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Looking for Something?