fbpx

Απογευματινό τσάι στη Μεγάλη Βρεταννία

Χριστούγεννα έρχονται και ποια θα μπορούσε να είναι καλύτερη επιλογή από ένα afternoon tea (που λένε και στο χωριό μας) στο Winter Garden City Lounge του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία στο κέντρο της Αθήνας.  Το lounge bar θα σε υποδεχθεί με όλες τις ανάλογες τιμές και δόξες. Γιατί, δεν κατάλαβα; Δεν αξίζεις ένα βασιλικό καθημερινό απογευματινό τσάι;

Για να δούμε τι περιέχει το απογευματινό τσάι

Βασικά εδώ πρέπει να πούμε τι δεν περιέχει. Θα είναι πιο λίγα! Όπως κατάλαβες θα γευτείς αλμυρές και γλυκές λιχουδιές στην υπερβολή τους! Το εννοούμε. Μαζί με το ρόφημα της επιλογής σου θα σου σερβίρουν σπιτικά αρτοποιήματα, τα ονομάζουν «tea sandwiches» και περιέχουν σολομό, καβούρι και μία πεντανόστιμη σως. Συνεχίζουμε με φρεσκοψημένα scones (σκόνς) αμυγδάλου με κορινθιακή σταφίδα τα οποία σερβίρονται με τρεις εποχιακές μαρμελάδες και «clotted cream» ενώ θα ξετρελαθείς με τα γλυκά και τα κέικ από το ζαχαροπλαστείο του πολυτελούς ξενοδοχείου. Όλα τα παραπάνω σερβίρονται με την επιμέλεια του Pastry Chef Arnaud Larther. 

Πόσο κοστίζει; Το παραδοσιακό απογευματινό τσάι θα σου κοστίσει 38€ ενώ αν θες να πιες και ένα ποτήρι σαμπάνια θα φτάσεις να δώσεις 45€ το άτομο. 

Με βρετανική ακρίβεια και με κοσμοπολίτικη αύρα

Το lounge bar σε υποδέχεται από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 8 το βράδυ. Οι λάτρεις του τσαγιού όμως είναι πιστοί στο ραντεβού τους. Στις 5 ακριβώς και με μορφή ιεροτελεστίας. Τα 1.500 είδη τσαγιού ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

απογευματινό τσάι Μεγάλη Βρεταννίααπογευματινό τσάι

Η «κοσμοπολίτισσα» σάλα και η αξεπέραστη φινέτσα

Όπως και να το πεις το περιβάλλον αποπνέει μία αριστοκρατική φινέτσα. Μαρμάρινο πάτωμα,  στρογγυλά τραπέζια, λουλούδια διασκορπισμένα στο χώρο, χαμηλός φωτισμός, υπέροχα πορτατίφ και καλοντυμένοι σερβιτόροι είναι μερικά στοιχεία που δένουν σε απόλυτη αρμονία μεταξύ τους και προσφέρουν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Από την άλλη οι δύο φοίνικες στο βάθος κάνουν τον χώρο εξωτικό. Σε τραβούν κοντά τους. Μία όαση που σε καλεί ενώ ο ανοικτός θόλος ακριβώς από πάνω προσφέρει αυτό ακριβώς που χρειάζεται. Ένα έξτρα φως διασκορπίζεται παντού και κάνει το περιβάλλον μαγευτικό. Το απογευματινό τσάι σου θα συνοδεύεται από ακούσματα κλασικής μουσικής όπως οι διάσημες άριες της αξεπέραστης Μαρίας Κάλλας αλλά και από τη μοναδική jazz που σε ταξιδεύει! 

winter garden Μεγάλη Βρεταννία

Τώρα και σε delivery

Ποιος θα το πίστευε ότι το θρυλικό απογευματινό τσάι της Μεγάλης Βρεταννίας θα προσφέρεται και σε delivery! Κάνε την παραγγελία σου καθημερινά από τις 11πμ έως τις 7μμ στο τηλέφωνο 210 3330748 και σε μία μόλις ώρα θα είναι έτοιμο για να το παραλάβεις από το Concierge του ιστορικού Ξενοδοχείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Looking for Something?